Пречистване на водата

eSpring – ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВОДАТА В ДОМА И ОФИСА

Източник: https://www.espring.com.au/Site/Article/11/water-treatment-technology

eSpring е система за пречистване на водата в дома и офиса. Успешно отстранява над 160 замърсителя, включително над 145 потенциални вредни за здравето, които могат да бъдат открити във водопроводната мрежа. Четете надолу, за да разберете как.

РОЖБА НА ДЪЛГОГОДИШНИ НАУЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ

Системата за пречистване на вода eSpring ™ е елегантен и компактен малък уред, но не позволявайте на атрактивния дизайн да ви заблуди.

Той съдържа в себе си редица иновативни и патентовани технологии, разработени на база години задълбочени научни изследвания. Резултатът е система за филтриране на вода в домашни условия, спечелила множество награди, която работи по-добре и по-дълго.

Освен това Системата за пречистване на водата eSpring притежава повече от 120 издадени и чакащи патента из целия свят.

Устройство на Система за пречистване на вода eSpring
Устройство на eSpring
Снимка: Amway.bg

1. Ултравиолетова лампа

2. Въглероден филтър

3. ЛЕД екран

4. Самостоятелен електронен модул  

5. Регулируеми тръби

6. Компактен превключващ вентил

Научете повече за Функциите на всеки един елемент от устройството на eSpring

ЕЛИМИНИРАНЕ НА МИКРООРГАНИЗМИТЕ С UV ТЕХНОЛОГИЯ

Системата за пречистване на вода eSpring използва ултравиолетова (UV) технология за унищожаване на микроорганизмите, които се намират във водата, като бактерии и вируси.

Разположена в центъра на всеки уред, UV лампата излъчва 40 mJ / cm2 UV светлина и е способна да унищожи 99,9% от болестотворните микроорганизми, преносими по воден път (включително Колиформи, патогенни бактерии, хетеротрофни микроорганизми, полиовирус, ротавирус и хепатит А).

eSpring технологията унищожава 99,9% от болестотворните микроорганизми
Безопасна ли е водата, която пиете?
Снимка: Amway Home Europe

Попълнете нашия Въпросник, за да получите Оферта

НАМАЛЯВА ПОВЕЧЕТО ЗАМЪРСИТЕЛИ ЧРЕЗ ВЪГЛЕРОДЕН БЛОК-ФИЛТЪР

NSF International* е сертифицирала Системата за пречистване на вода eSpring, че намалява отделните замърсители повече отколкото всяка друга система, работеща чрез  ултравиолетова филтрация на базата на въглерод.

* NSF International – Международната Национална фондация по хигиена

Патентованият многостепенен въглероден блок-филтър може да отстрани над 160 замърсителя, включително над 145 потенциални вредни за здравето замърсители като тежки метали, остатъци, утайки и химикали от вашето водоснабдяване, като същевременно оставя ценни добавки като калций, магнезий и флуорид.

Научете повече за Функциите на всеки един елемент от устройството на eSpring

ПРОСЛЕДЯВА ЖИВОТЪТ НА ВАШАТА ФИЛТЪР-КАСЕТА

За разлика от много други системи за филтриране на водата в дома, eSpring разполага с електронна система за наблюдение с технология „интелигентен чип“.

Системата автоматично чете интелигентния чип на всяка поставена касета – дори частично използвана – за точно отчитане на състоянието на ултравиолетовата лампа и живота на въглеродния блок-филтър.

LED дисплеят показва оставащия живот на касетата, докато звуковите и визуални предупредителни сигнали ви информират кога е време да я замените.

Попълнете нашия Въпросник, за да получите Оферта

СПЕСТЯВА ЕНЕРГИЯ С ИНДУКТИВНО СВЪРЗВАНЕ

eSpring включва UV-лампата, само когато тече вода през нея. По този начин спестява електроенергия и поддържа водата с температурата на водопроводната мрежа.

UV лампата е напълно изолирана от източника на захранване чрез патентована безжична индуктивна връзка, която предава захранването на лампата без електрически връзки.

Научете повече за Функциите на всеки един елемент от устройството на eSpring

Вода. Оригиналната здравословна напитка и все още най-добрата.

Попълнете нашия Въпросник, за да получите Оферта

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *